De herberg

Herberg Ponte Ferreira biedt overnachtingen aan pelgrims op de Camino Primitivo sinds 2012. De albergue is een typisch Galicisch huis van meer dan 300 jaar oud, gerestaureerd met oog voor detail en respect voor het originele steen en hout.  

 

De herberg heeft 22 plaatsen in comfortabele, solide stapelbedden, verdeeld over twee grote slaapzalen. Er zijn vier badkamers. 

 

In de herberg kun je relaxen en rusten, praten met je caminovrienden op het terras met een koudwaterstroom. Je kunt iets eten en drinken terwijl je terugblikt op de dag vanaf Lugo of vooruit op de volgende dag, waarbij wij je kunnen helpen met tips. Er is een bar, een eetzaal met spelletjes en boeken, en gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes inclusief het terras. Natuurlijk kun je ook je was doen: zelf met de hand, of - lekker makkelijk - door ons. 


In de herberg wordt vegetarisch eten geserveerd: voor de lunch kun je iets lichts bestellen, 's avonds is er een gemeenschappelijk 3-gangen diner. 's Ochtends vroeg serveren we een goed ontbijt. De tijd daarvoor verschilt per seizoen afhankelijk van de behoeften van de pelgrims.

 

Prijzen

  • Bed            € 12
  • Avondeten € 11 Soep, salade, hoofdmaaltijd, dessert, wijn water & brood
  • Ontbijt        € 4 Toast, jus d'orange, muesli, corn flakes, yoghurt, koffie en thee
  • Was           € 3
  • Droger       € 4

Slideshow


Locatie


Enkele gidsen

Het kan zijn dat in verschillende gidsen nog een oud telefoonnummer staat van de herberg, gebruik daarom altijd het nummer dat je kunt vinden onder 'contact', en spreek ons gerust aan in het Nederlands!

 

Onderstaande links verwijzen direct naar de informatie over 'Albergue Ponte Ferreira' op verschillende websites. Op de meeste van deze sites staan ook beoordelingen over de herberg. Als je in onze herberg hebt overnacht vinden we het leuk als je een beoordeling op een site achter laat.